Illallisideoita

Hei terve! Olen Nicola ja olen ollut vegaani 18 kuukautta. Aloitin tämän sivun…

🌻Hei hei! Olen Nicola ja olen ollut vegaani 18 kuukautta. Aloitin tämän sivun siskoni kanssa hieman yli vuosi sitten, ja ajattelin, että oli hyvä aika esitellä itseni uudelleen.. koska se on nyt useless Lil ol’ minä. ▫️Olen 28 ja olen alakoulun opettaja Kentissä, mikä on yleensä syy siihen, miksi en yleensä ole koskaan aktiivinen päivällä! ▫️Lempiruokani on thaimaalainen ruoka, mutta teen sitä harvoin, koska se *ei koskaan* maistu samalta. ▫️Olen kihloissa ihanan miehen kanssa, ja meidän on määrä mennä naimisiin vuonna 2023! 💍 ▫️En ole ollenkaan iso juomari, juon harvoin mikä aina yllättää ihmiset. ▫️Lempipaikkani maailmassa ovat Colorado ja Florida, koska niissä yhdistyvät kaksi suosikkini hiihto ja Disney! ▫️Jos olisit sanonut minulle three vuotta sitten, että olisin nyt vegaani, olisin nauranut sinulle päin naamaa! Siksi käytän tätä alustaa näyttääkseni muille, kuinka veganisoida aterioita, kokeilla vegaanisia aterioita, joita he eivät muuten olisi kokeilleet, ja nauramaan! Kiitos vanhoille ja uusille seuraajille, tiedätte kuka olet! Tässä vielä monta vuotta veganismia ja katsotaan mihin tämä kaikki johtaa 🌻

Related Articles

Back to top button