Illallisideoita

Kermainen, sitruuna- ja kikhernepasta – PARAS pasta, jonka olen koskaan tehnyt! Proteiinipitoisuus…

🍋 Kermainen, sitruuna-, kikhernepasta – PARAS pasta, jonka olen koskaan tehnyt! Proteiinipitoisuus – 29g Rautapitoisuus – 14,4mg B12-pitoisuus – 2,2mcg Kuinka ironista, että paras pasta, jonka olen koskaan tehnyt, ei valokuvannut niin hyvin 🤷🏻‍♀️😆 näin on aina! Tämä oli hämmästyttävägg 🤤 – Olin niin tyytyväinen, miten tämä maistui, koska se oli kirjaimellisesti yhdistettävä ruokalaji, jonka tein sen jälkeen, kun olin joutunut kaatosateeseen ja kotiin kastunut 💦 Minulla oli kikherneitä, jotka piti käyttää, ja minulla oli vähän kookosmaitoa. kaappi – joten ajattelin tehdä kermaisen pastan! Ei varmasti pettänyt 🙌 Ainekset: 🌱Kikherneet 🌱Täysi kookosmaito 🌱Ravintohiiva (5g) 🌱Hiikkaa valkosipulia (reilusti – minulla oli 5 isoa kynttä) 🌱Muskottipähkinä ja pippuriöljy 🌱Sitruunaöljy 🌱Oliiviöljy 🌱 🌱Kuoripasta ( en ole varma mikä sen tyylikäs nimi on😉) Toivottavasti kaikilla on ollut hyvä päivä ja toivotan teille kaikille rentouttavaa iltaa 😚

Related Articles

9 Comments

  1. Omg 😍 making this! I agent even read the whole caption! Creamy and lemon got my hooked lol x

Back to top button